Idei care ridica!

Carucior electric monorai Model VTE-U
Capacitate 1.000 - 5.000 kg

Se recomanda in special pentru sarcini de peste 1.000 kg, la transporturi pe distante lungi si/sau în cazul utilizarii frecvente.Pe baza prinderii universale cu cercel este indicat pentru aproape toate echipamentele de ridicat cu carlig de sustinere.Pornire uniforma si franare automata a caruciorului datorita actionarii prin angrenaj cu melc, din care cauza nu este necesara o frana de motor.
Cadru compact, rigid la rasucire cu inaltime constructiva redusa.
Protectia motorului conform IP 54, tensiunea de lucru 400 V/50Hz, trifazat.Motoarele cu o singura viteza pot fi comutate pe 230 V.

Executia si echiparea
* Rotile alergatoare  din otel rezistent la rupere.Mers silentios, datorita prelucrarii mecanice a  suprafetei si a rulmentilor cu bile.Datorita profilului sferic  este indicat pentru flansi paralele si  inclinate.
* Reazemele contra ruperii rotilor (conform DIN 15018 si Directivei pentru masini)  se executa in fabricatia de serie. Ridicarea caruciorului se previne prin dispozitivul de siguranta contra bascularii.
* Datorita tijei filetate se poate monta usor pentru o gama larga de latimi ale flansei grinzii si de tipuri de profile .

© Copyright 2011 acmes. All rights reserved