Idei care ridica!

Cricuri din oţel conf. DIN 7355 Model SJ
Capacităţi 1.500 - 10.000 kg

Cricurile din oţel sunt utilizate în general în operaţiuni de asamblare, pentru a fixa sau a susţine sarcini. Cricurile mecanice din oţel pot fi utilizate, în principiu, pentru  a ridica aproape toate tipurile de sarcini  pe durata operaţiunilor de întreţinere şi reparaţie, în construcţia de nave, construcţii, ca şi în agricultură. Mânerul de susţinere integrat îi conferă calitatea de a fi uşor de transportat şi de manevrat.
Sarcina poate fi poziţionată fie pe cap fie pe gheară. Acţionând levierul cu mişcări uniforme, arborele cricului se va deplasa lin şi continuu, în sus şi în jos, de-a lungul cremalierei. Carcasa robustă din oţel îi asigură o mare fiabilitate, chiar la o utilizare continuă.
Cricurile noastre din oţel mai pot oferi utilizatorului următoarele avantaje:
- Cutia de viteze prelucrată riguros, cu un raport de reducţie optim, asigură o manevrare foarte lină, cu  minimum de efort.
- Toate piesele sunt standardizate, conform DIN 7355, ele pot fi simplu şi rapid schimbate.
- În orice poziţie s-ar afla, sarcina este menţinută în siguranţă. În interiorul frânei Mad presiunea frânei axiale este generată de sarcina însăşi, astfel încât ea este proporţională cu dimensiunea sarcinii.
- Levierul de acţionare cu blocare automată lucrează ca un dispozitiv de blocare fără revenire. Un mâner basculant/rabatabil asigură libertatea de mişcare în spaţii închise, reducând riscul de rănire.
- Placa de bază de dimensiuni mari asigură o stabilitate deosebită.

© Copyright 2011 acmes. All rights reserved