Idei care ridica!

Societatea Comercială "ACMES PROD COM SRL" a fost înfiinţată în anul 1992, cu capital privat integral românesc, şi are ca unic obiect de activitate comercializarea echipamentelor de ridicat şi transportat sarcini grele (cod CAEN 4669 – Comerţ cu ridicata al altor maşini şi echipamente).

Deviza societăţii a fost încă de la debut, este şi va rămâne:

 “Calitate, competenţă, seriozitate”.

      În acest spirit, patronatul şi echipa managerială a societăţii noastre a căutat încă de la bun început, un partener pe măsura "devizeiI" sale. Acesta s-a dovedit a fi Yale Materials Handling, firma americană de prestigiu internaţional incontestabil, înfiinţată în anul 1868 în Stamford, Connecticut, prin Filiala sa europeană din Germania: Yale Industrial Products GmbH, producator al unei game diversificate de echipamente de ridicat şi transportat sarcini grele cu acţionări manuale, electrice, hidraulice şi pneumatice.

ACMES a devenit şi a rămas, încă din primul an de activitate, unicul distribuitor autorizat al echipamentelor de ridicat şi transportat sarcini grele, marca Yale, pe teritoriul României.

În anul 2009, datorită faptului că brandul Yale a fost integrat în grupul american Columbus McKinnon (CM), ACMES a devenit şi singurul distribuitor autorizat al echipamentelor de ridicare CM, în România.

 Produsele comercializate de noi sunt de cea mai bună calitate şi sunt în conformitate cu cerinţele clienţilor noştri.

 Diversitatea produselor asigură acoperirea unei game largi de echipamente de ridicare şi transportare, iar versatilitatea lor le face potrivite pentru numeroase aplicaţii.  

Calitatea de excepţie a echipamentelor profesionale de ridicat şi transportat sarcini grele, fiabilitatea şi randamentul ridicat al acestora, promptitudinea serviciilor oferite de noi (livrare din stoc şi la comandă franco beneficiar, garanţia şi service-ul post-garanţie, asistenţă tehnică) şi nu în ultimul rând raportul CALITATE/PREŢ, au făcut ca echipamentele Yale să fie din ce în ce mai solicitate de partenerii noştri de afaceri.

Ca o urmare firească, cifra de afaceri a firmei Yale Industrial Products GmbH în România a crescut, progresiv, de la cca. 50.000 DEM în anul 1993, la peste 1.300.000 Euro, în prezent.

     Apreciind calitatea produselor şi a serviciilor oferite de societatea noastră, partenerii interni deveniţi "tradiţionali", ne-au solicitat în afara echipamentelor din gama Yale, electropalane cu cablu şi/sau anti-ex. Acesta este motivul şi momentul în care ne-am propus şi am realizat contacte cu furnizori de astfel de echipamente.

     În baza referinţelor deosebite ce ne stau în drept, în anul 2000 am fost contactaţi de firma germană KÜHNEZUG Fordertechnik GmbH, producătoare de poduri rulante, macarale portal şi macarale pivotante cu capacităţi de până la 500 tf. Recunoscută ca leader mondial pentru proprietatea patentelor "Grinzii Ovale" şi a "Roţilor din poliamidă de înaltă densitate", KÜHNEZUG produce echipamente cu o greutate proprie deosebit de scăzută şi o fiabilitate de excepţie.

     Ulterior auditului tehnic efectuat de specialiştii ISCIR la sediu Firmei şi la Fabrică, pentru constatarea şi confirmarea calităţii echipamentelor KUHNEZUG, SC ACMES PROD COM SRL a obţinut şi exclusivitatea reprezentării în România al acestui brand.

 Aşadar, astăzi avem posibilitatea de a vă oferi o gamă extrem de largă de produse, ce acoperă capacităţi de la 125 kgf la 20.000 kgf cu echipamentele Yale şi de la 630 kgf la 500.000 kgf cu echipamentele KÜHNEZUG.

     ACMES PROD COM  lucrează în sistemul de asigurare a calităţii şi este atestată ISO seria 9000/2001, autorizată ISCIR şi certificată MMPS-DAC (securitatea muncii).

     ACMES participă anual la Târgurile Tehnice Internaţionale de la Bucureşti şi Hanovra şi la alte manifestări similare din ţară şi din străinătate.

     Printre beneficiarii importanţi ai echipamentelor de ridicat şi transportat sarcini grele distribuite de S.C. ACMES PROD COM SRL, se află :

1. CONEL

  • Hidroelectrica Curtea de Argeş, Râmnicu Vâlcea, Porţile de Fier, Haţeg, Cluj, Buzău;
  • Nuclearelectrica Cernavodă;
  • Termoelectrica - Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Brăila, Craiova;
  • Electrica - SD Bucureşti, SD Galaţi, SD Târgovişte.

 2. PETROM -- Suc. Arpechim, Petrobrazi, Petrotrans.

3. SOCIETĂŢI MARI -- Oltchim Râmnicu Vâlcea, Petromidia, Petrotel-Lukoil,

                                      Rafo Oneşti, Chimcomplex Borzeşti, Lafarge Cement,

                                      Sidex Galaţi, Minmetal, Oil Terminal, Nuclearmontaj,     

                                      CN Lignitul, RATB, CFR IRLU Marfă, si multe altele.

© Copyright 2011 acmes. All rights reserved