Idei care ridica!

Graifer pentru tabla TBL,

cu blocare de siguranta, Sarcini 0.5- 3 t

Acest graifer este destinat transportului vertical a câte unei plãci si table de otel precum si pentru ridicarea si rotirea pãnã la 180º. Pe lângã aceasta, graiferului poate fi utilizat pentru transportul de constructii metalice si profile etc.
Plãci de dimensiuni mari si  materiale lungi se pot îndoi. În acest scop se recomandã folosirea graiferelor în pereche în combinatie cu o grindã.

Graiferul se deschide si se închide cu ajutorul unei pârghii de blocare (cu exceptia TBL 0.5 t).Prin aceasta se produce o blocare de sigurantã cu ajutorul unui arc. Aceastã blocare de sigurantã asigurã imposibilitatea unei  alunecãri a graiferului de pe materialul transportat chiar atunci cãnd nu existã o sarcinã de tractiune.

Graiferul pentru plãci este construit astfel încãt sã fie usor de întretinut si permite o înlocuire simplã si fãrã dificultãti a pieselor uzate. Pentru fiecare tip de graifer existã, la dispozitie, piese de schimb si seturi de piese de schimb. Punerea in functiune se poate efectua în fabrica noastrã sau se poate executa de cãtre persoane competente.
TBL 0.5 este prevãzut cu o blocare de sigurantã actionatã de un arc de pretensionare, dar se livreazã fãrã pârghie de blocare.

Graifer pentru table  TBL,

cu blocare de siguranta, Sarcini 4-30t

Aceste graifere pentru table corespund, in ce priveste constructia si posibiltatile de utilizare graiferelor de la pagina anterioara.

 

© Copyright 2011 acmes. All rights reserved