Idei care ridica!

Graifere universale TAG

Datorita faptului ca nu dispun de lanturi, cabluri etc. graiferele universale  TAG conduc la o economie considerabila de timp la încarcarea si ridicarea de materiale.
Deschiderea mare permite utilizarea acestora pentru cele mai diferite feluri de probleme de transport în domeniul constructiilor metalice si mecanice, la alimentarea masinilor-unelte si în procesul de fabricatie, precum si la sudarea si montajul oricaror piese sau subansamble.
Deoarece falca graiferului este actionata de un dispozitiv cu arc materialul transportat este mentinut strâns chiar si atunci când forta de tractiune este descarcata.
Graiferul universal se deschide cu un dispozitiv simplu prin ridicarea si tragerea simultana a pârghiei.Închiderea falcii de strangere se efectuiaza cu ajutorul dispozitivului cu arc.
Pâna la o sarcina de 1.25 t graiferele se pot livra si cu o acoperire de protectie a falcilor de strangere.În acest caz, deschiderile indicate se reduc cu 10 mm.
Pentru materiale cu suprafete murdare, uleioase sau grase, acoperirea de protectie nu poate fi utilizata.
Graiferele universale pentru sarcini pana la 2.0 t sunt echipate cu lanturi cu zale rotunde, iar graiferele pentru sarcini mai mari cu lant volant.

© Copyright 2011 acmes. All rights reserved