Idei care ridica!

Clema TFA  pentru transportat butoaie în pozitie verticala

Acest echipament prinde din lateral butoaiele aflate în pozitie verticala si le coboara în aceiasi pozitie. Falcile de strangere sunt prevazute cu un strat protector din cauciuc dur, pentru a asigura o preluare cu contact fortat a sarcinii. Sprijinirea in functie de forma a muchiilor superioare ale falcilor pe striurile, marginile sau cercurile butoiului prezinta avantaje. Din motive de siguranta, aceasta este chiar o conditie imperativa, în cazurile cand butoaiele au suprafete ce prezinta pete de ulei sau grasime.

In locul clichetului de închidere care se blocheaza  independent numai la coborare, clema cu gheare pentru butoaie poate fi echipata si cu un sistem automatizat care, în mod suplimentar, permite si o ridicare independenta a butoiului aflat în pozitie verticala. Astfel, de exemplu, se pot cobori sau ridica de pe stive, fara actionare manuala, butoaie avand inaltimi mari.

Elementele semicirculare ale echipamentului sunt prevazute cu un strat protector cu ajutorul caruia prind butoiul circumferential nedistructiv si în siguranta. Clema cu gheare poate fi utilizata pentru toate tipurile uzuale de butoaie.

© Copyright 2011 acmes. All rights reserved