Idei care ridica!

ACCESORII PENTRU CILINDRI YS, AYS

Gheare pentru ridicare
Împreuna cu cilindii hidraulici corespunzatori, ghearele pentru ridicare constituie un dispozitiv de ridicare compact si usor. Ghearele pentru ridicare se însurubeaza pe filetul exterior al cilindrului respectiv. Chiar si în cazul unor spatii reduse ele pot fi amplasate sub sarcina. La ridicare dispozitivul trebuie sa se poata sprijini contra sarcinii.

Placa de piston
Placile de piston se însurubeaza în filetul interior al tijei pistonului. Ele reduc apasarea pe suprafete si împiedica patrunderea tijei pistonului în fund. si în cazul utilizarii placii pentru piston, dispozitivul de ridicare trebuie sa fie sprijinit contra sarcinii.

Adaptor la sol si tevile prelungitoare
Tevile prelungitoare se însurubeaza, cu ajutorul adaptorului la sol ,cu doua suruburi hexagonale de interior, de fundul cilindrului si prin aceasta extind domeniul de utilizare, de ex. la operatiile de ridicare si la lucrarile de reparatii

 

Placi de sustinere
Aceste placi de sustinere servesc la repartizarea sarcinii si maresc stabilitatea, mai ales în cazurile când cilindrii hidraulici sunt utilizati la operatii de ridicare. Constructie sudata stabila, cu mâner.

© Copyright 2011 acmes. All rights reserved