Idei care ridica!

Agregate electrohidraulice multiflux  PMF  700 bar

Aceste agregate electrohidraulice multiflux permit ca 4 cilidri hidraulici sa avanseze simultan si fortat cu aceeasi cantitate de ulei.Astfel, se realizeaza o sincronizare hidraulica. Sarcini grele ca, de ex.masini, pot fi ridicate sincron de la un punct central deservit de un singur operator.
O avansare sincronizata este posibila si în cazul în care sarcinile suplimentare pe fiecare cilindru sunt inegale. Ridicarea sarcinilor se efectuiaza prin apasarea pe un buton, în care caz cilindrii hidraulici pot fi comandati atât simultan, cât si fiecare în parte (nivelarea unei sarcini).
Coborârea fiecarei unităţi de ridicare se efectueaza prin deschiderea ventilelor de strangulare fina încorporate. Rotile de mâna aderente şi caracteristicile avantajoase de reglare ale acestor ventile,  permit o coborâre cu precizie milimetrica.
Ca unităţi de ridicare se pot utiliza atat toate tipurile de cilindri hidraulici, ca atare cât si ca echipamente de ridicat în trepte sau echipamente mecanice de ridicat.

Executie si echipare
Ridicare sincronizata în 4 puncte prin 4 fluxuri de debitare independente, egale volumetric.
4 ventile manuale sau 4 ventile electromagnetice, ceea ce permite o comanda individuala (de ex. la nivelarea sarcinilor)
Mentinerea sigura a sarcinilor, datorita supapelor de retinere pentru fiecare circuit.
Comanda centralizata de catre un singur operator
Conectarea/deconectarea motorului prin telecomanda cu cablu la ventilele manuale, respectiv telecomanda cu cablu, în cazul supapelor electromagnetice.

Completul de livrare
Echiparea pentru exploatare include, pentru fiecare circuit:
un manometru amortizat cu glicerina, ventilul de comanda cu 3 cai, ventilul cu strangulare fină şi supapa de retinere, precum si o mufa de cuplare cu capac de protectie contra prafului, ulei hidraulic, mânere pentru transportat, întrerupator pornit/oprit pentru motor, cablu de conecatre a motorului, cablu pentru telecomanda (5 m), celula de comanda electrica (cu transformator de 24 V si protectie a motorului), geam de observare a uleiului si busoane pentru umplerea si aerarea uleiului.

Toate agregatele de pompare se pot livra si cu ventile cu 4/3 cai (pentru comanda  de cilindri hidraulici cu dublu efect).


Agregat hidraulic cu 4 fluxuri cu ventile de cale electromagnetice

pentru ieşirea sincronă (independenta de presiune şi concomitentă) a 4 cilindri hidraulici comandaţi printr-o telecomandă cu cablu care asigură într-o mare măsură mobilitatea operatorului de desrvire. Ventilul electromagnetic cu supape suplimentare de strangulare şi reţinere permite  o comandă foarte precisă de apropiere şi o retragere sensibilă a cilindrilor hidraulici conectaţi.

© Copyright 2011 acmes. All rights reserved