Idei care ridica!

Ventile de cale electromagnetice VEP  700 bar cu reglarea  presiunii

Executie/functionare
Ventilele electromagnetice se utilizeaza pentru comanda cilindrilor hidraulici cu care sunt cuplati, prin intermediul unei telecomenzi cu cablu sau a altor echipamente electrice de comanda ca, de ex. întreupatoare de presiune, întrerupatoare de sfârsit de cursa etc.

Functia de comanda
Toate supapele electromagnetice dispun de trei pozitii: -avansare - oprire - retragere -.
În pozitia de repaus (oprire), ventilele comuteaza pe "circuit fara presiune", adica debitul de ulei al pompei este dirijat în circuit spre rezervor, în timp ce cilindrul hidraulic este mentinut în siguranta sub presiune.

De regula, ventilele electromagnetice se monteaza pe motopompe, pot fi însa si cuplate prin tevi în cadrul unui sistem hidraulic.

Conceptia constructiva
Ventile cu scaun sferic, cu comanda directa, cu durata îndelungata de functionare, în constructie interconectata cu "functia de mentinere a presiunii" , (etanse contra preaplinului de ulei în pozitia "oprire"). Ventilele electromagnetice conecteaza extrem de repede, din care cauza este posibila o comanda cu precizie milimetrica a cilindrului hidraulic. Sunt indicate şi pentru utilizare continua, de durata, având  randament de 100%.

Constructie modulara
Datorita constructiei modulare a ventilelor sunt posibile orice forme de comanda specială, de ex. functionarea independenta de presiune a mai multor cilindri hidraulici.

Reglarea presiunii
Toate ventilele de cale electromagnetice dispun de o supapa integrata,  cu reglare fina, pentru limitarea presiunii, cu ajutorul careia presiunea de lucru, si deci forţa cilindrului hidraulic cuplat se poate regla fara trepte.(Domeniul de reglare 0-700 bar).

Manometru
Din completul de livrare a tuturor ventilelor electromagnetice face parte un manometru  cu glicerina. Scala:  0-1000 bar, Ø 63 mm.

Flansa de legatura
Ventilele electromagnetice se livreaza cu o flanşă universala de legatura, atfel încât montarea pe agregatele noastre de pompare se efectueaza fara nici o dificultate.

© Copyright 2011 acmes. All rights reserved