Idei care ridica!

Supape de reţinere -de siguranţă- VSM  700 bar

Aceste supape de reţinere -de siguranta- se utilizeaza în cazul în care o scadere neintentionata a presiunii trebuie neaparat evitata (de ex. în cazul  unei sarcini atârnate). Modelul VSM-11 poate fi însurubat direct pe racordul de ulei al cilindrului hidraulic si asigura astfel cilindrul ca "siguranta contra ruperii furtunului".
Modelul VSM-21 este astfel construit încât poate fi însurubat în orificiul de evacuare a presiunii unui ventil manual cu cai. Astfel se împiedica o cadere de presiune care se poate produce, de ex. prin conectarea ventilului cu cai (avansare cu maxima precizie a cilindrilor hidraulici).

Deservire
După închiderea supapei de golire (roata de mâna), cilindrul poate sa avanseze prin conducta de ocolire (bypass). În directia spre cilindru exista, în permanenta un "flux liber". Datorita supapei de retinere încorporate, sarcina va fi mentinuta în siguranta în pozitia de repaus. Pentru coborâre, supapa de golire reglabila fin (roata de mâna) se deschide. Din aceasta cauza, este posibil sa se regleze o coborâre foarte lenta a sarcinii. La racordul cu cilindrul se afla o supapa de siguranta care protejeaza cilindrii hidraulici contra unor posibile suprasarcini.

Indicatii  privind alegerea modelului
În cazul în care supapa de reţinere -de siguranta- trebuie însurubata direct în cilindrul hidraulic, rugam comandati Modelul VSM-11.
În cazul în care trebuie însurubata la ventilul manual al unei motopompe, rugam comandati tipul: VSM-21.

 

© Copyright 2011 acmes. All rights reserved