Idei care ridica!

Echipamente hidraulice de extragere YHP
Aceste dispozitive robuste de extragere sunt apte sa rezolve majoritatea problemelor legate de extragere ce pot sa apara.
Ele maresc considerabil eficienta economica a întreprinderilor de reparatii si permit sa se evite aprovizionarea cu piese de schimb scumpe, precum si întreruperile mai lungi în functionarea utilajelor. Toate echipamentele sunt executate cu precizie din otel forjat de înalta calitate. Toate seturile se livreaza complete cu componentele hidraulice necesare. Ele se compun din cilindru cu gaura, pompa manuala, manometru pentru controlul fortei de tractiune si un furtun hidraulic (2 m) cu elementele de cuplare necesare.

Echipamente de extragere cu 3 brate
Pentru operatiile de extragere la care se poate trage din exterior de subansamble (piese) stabile ca, de ex. roti dintate, roti de curea, volanti, bucse masive pentru lagare etc. Seturile pot fi utilizate cu 3 sau cu 2 brate.

Echipamente de extragere cu etrier
Pentru operatiile la care trebuie extrase mai multe lagare ca,de exemplu, rulmenti cu bile, lagare pentru cilindri sau role conice, lagare radiale si axiale etc. Din completul de livrare a acestor seturi fac parte atât un extractor de lagare (dispozitiv de separare), cât si un extractor de interior (pentru cuzineti).

Echipament universal de extragere
Aceste seturi reprezinta o combinatie între setul de extractor cu 3 brate si setul de extractor cu etrier si contine toate componentele necesare pentru operatiile universale de extragere.

© Copyright 2011 acmes. All rights reserved