Idei care ridica!

Cricuri hidraulice Yale din aluminiu  AJS, AJH
Portanţe de la 6,5 - 100 t

Cricurile se remarcă printr-o greutate extrem de redusă în conditiile unei forte mari de ridicare. Utilizarea unor aliaje de aluminiu de mare rezistentă permite realizarea unor forte de ridicare pănă la 100 t. Din aceasta rezultă un raport extrem de favorabil, de 1,8 t forta de ridicare la 1 kg. greutate. Actionarea acestor cricuri este foarte simplă. Livrarea se efectuează în stare de  punere în functiune, adică inclusiv ulei hidraulic, pârghie pentru pompă si, în caz de necesitate, mâner pentru transportat.

Executie si echipare
Cricurile de 6,5 si 10 t pot fi utilizate în orice pozitie (chiar si inversată) si dispun de revenire prin arc
Cricurile de 20 - 100  t sunt utilizabile în poziţie vericală sau orizontală
Toate cricurile dispun de supape de suprapresiune
Începând cu 20 t dispun  de un limitator mecanic, suplimentar, de cursă
Este posibilă conectarea unui manometru, precum si a unei pompe electrice pentru comandă centralizată ( începând cu 20 t).

Cricuri cu gheară de ridicare
Cricurile de 20-60 t pot fi echipate cu gheare de ridicare. În acest caz cricurile dispun de  o placă de bază prelungită.
Încărcarea maximă admisibilă a ghearelor reprezintă 40% din portanţa cricului

Cricuri cu piulită de sigurantă
Toate cricurile de 20 t si peste pot fi livrate cu piulită de sigurantă. Acest dispozitiv permite o mentinere absolut sigură în pozitie ridicată a sarcinilor chiar si un timp mai îndelungat. Cricul actionează, în acest caz, ca o capră mecanică, iar hidraulica poate fi complet descărcată.

Utilizare
Cricurile pot fi utilizate universal si îsi găsesc întrebuintare în orice atelier sau santier de constructie din industria metalurgică, santiere navale, în constructii metalice si de poduri, adică oriunde se ridică, pozitionează, se sprijină si se presează. Datorită combinării cu o gheară de ridicare suplimenatară, respectiv o piulită de sigurantă, domeniile de utilizare devin nelimitate.

© Copyright 2011 acmes. All rights reserved