Idei care ridica!

Palane cu angrenaje cilindrice pentru ridicare, coborare si tragere 

 În 1877 Yale produce primele palane cu roţi dinţate cilindrice cu frână de presiune prin sarcină.Principiul constructiv al acestei frâne a fost utilizat, până în prezent, pe plan mondial pentru toate echipamentele de ridicat manuale. Prin noul sistem de frânare brevetat Yalelift 360 am stabilit  dimensiuni cu totul noi  în domeniul securităţii în exploatare şi a costurilor de întreţinere!

Pornind de la modelul de vârf Yalelift, sunt posibile utilizări universale prin seria constructivă VS confirmată de-a lungul anilor, prin desvoltarea ei consecventă VSplus, până la cea mai convenabilă ca preţ alternativă Compact, veţi găsi la noi soluţia optimală pentru aplicaţiile Dumneavoastra !

La toate echipamentele noastre de ridicat sunt folosite numai discuri de fricţiune fără asbest. Cârligele de suspendare şi de sarcină forjate dintr-un oţel de îmbunătăţire, înalt aliat, rezistent la îmbătrânire, se deschid la suprasarcină fără să se rupă. Cârligele prevăzute cu clicheţi de siguranţă robuşti, sunt rotative pe 360o. Lanţurile din oţel rotund de înaltă rezistenţă, zincate, corespund celor mai noi norme şi prescripţii internaţionale (lanţurile originale Yale sunt marcate pe zale cu Y) şi garantează o exploatare în siguranţă şi de lungă durată a palanului cu lanţ.

Fiecare palan cu roţi dinţate cilindrice este testat în uzină cu suprasarcină şi vă este livrat cu o Instrucţiune de exploatare care integrează Atestatul de conformitate CE şi Certificatul de testare.


© Copyright 2011 acmes. All rights reserved