Idei care ridica!

Macara pivotanta rotativa cu consola Tip PFM
Brat tras in sus cu inaltime optima, domeniu de pivotare 360°

Sisteme de fixare
 Flansa de picior cu suruburi de ancorare si sabloane.
 Fixare cu placa de picior (sudata), inclusiv cartuse cu mortar, bare de ancorare (complete, cu piulite, piulite de siguranta si saibe).
 Fixare cu placa de picior intermediara (care se poate insuruba), inclusiv cartuse cu mortar, bare de ancorare (complete, cu piulite, piulite de siguranta si saibe).
 Unitate mobila pentru macarale .care isi schimba amplasamentul.

Constructie usoara din constructie metalica cu inima plina, rezistenta la torsiune, cu inaltime joasa.Cu cap de pivotare compact pentru inaltimea ideala a constructiei.Acces usor de sus pentru montaj rapid.Bratul pe rulmenti de alunecare, consola din teava de otel cu rigidizari.

Completul de livrare
 Macaraua se compune din consola si brat.
 Echipamentul electric de baza compus dintr-un tablou ce se poate inchide pentru comutator separator de retea, cablu rotund, alimentarea cu energie in zona macaralei, conducta de sustinere a cablului cu o raza de actiune de pana la 4000 mm.
 Pentru o raza de actiune de peste 4500 mm alimentarea cu energie se face cu cablu de remorcare.
 Datorita diametrului cablului, recomandam ca, la macaralele mai joase, sa se utilizeze un cablu de remorcare chiar si pentru raze mai mici de actiune.
 Cu opritori pentru carucior,in fata si spate.Documentatia completa a macaralei cu verificarea prealabila si finala, precum si instructiuni de utilizare.
Accesorii
 Opritori contra pivotarii (cu tampoane) pentru un domeniu de pivotare ce se stabileste la montaj.
 Frana contra pivotarii pentru fixarea pivotarii.Se recomanda incepand cu o raza de actiune de 5 m, respectiv de la o inaltime constructiva de > 4m deoarece impiedica devierea bratului.
 Blocarea bratului intr-o anumita pozitie

In cazul alimentarii cu energie printr-un cablu de remorcare, s-ar putea ca in functie de marimea echipamentului de ridicare sa apara restrictii in domeniul de pivotare.

Separat, se vor solicita opritorii de pivotare necesari.

© Copyright 2011 acmes. All rights reserved