Idei care ridica!

Constructie usoara din constructie metalica rezistenta la torsiune.Bratul macaralei din profile de otel..Cu cap de pivotare compact pentru inaltimea ideala a constructiei.Acces usor, de sus pentru montaj rapid.Bratul pe rulmenti de alunecare, consola din teava de otel cu rigidizari.

Completul de livrare
 Macaraua se compune din consola si brat.
 Echipamentul electric de baza compus dintr-un tablou ce se poate inchide pentru comutator separator de retea,corp cu inele colectoare, alimentarea cu energie cu cablu rotund in zona macaralei, conducta de sustinere a cablului cu o raza de actiune de pana la 4000 mm.
 Pentru o raza de actiune de peste 4500 mm alimentarea cu energie se face cu cablu de remorcare.
 Datorita diametrului cablului, recomandam ca,chiar la macaralele mai joase, sa se utilizeze un cablu de remorcare chiar si pentru raze mai mici de actiune.
 Cu opritori pentru carucior,in fata si spate.Documentatia completa a macaralei cu verificarea prealabila si finala, precum si instructiuni de utilizare.

Sisteme de fixare
 Flansa de picior cu suruburi de ancorare si sabloane.
Fixare cu placa de picior intermediara (care se poate insuruba), inclusiv cartuse cu mortar, bare de ancorare (complete, cu piulite, piulite de siguranta si saibe).

Accesorii
 Opritori contra pivotarii (cu tampoane) pentru un domeniu de pivotare ce se stabileste la montaj.
 Actionare electrica a pivotarii.
 Comutator final pentru limitarea razei de pivotare (recomandat pentru deconectarea unor fixari).
 Blocarea bratului intr-o anumita pozitie

In cazul alimentarii cu energie printr-un cablu de remorcare, s-ar putea ca in functie de marimea echipamentului de ridicare sa apara restrictii in raza de pivotare.

Separat, se vor solicita opritorii de pivotare necesari.

© Copyright 2011 acmes. All rights reserved