Idei care ridica!

Model RPE
Executie si echipare

* Motorul de frana, amplasat în interior, permite un gabarit compact al cabestanului.Standard-:tensiune Euro 230/400 V, 50 Hz, trifazat, clasa de protectie IP 54, clasa de materiale izolante F.
* Cupla de siguranta reglabila pentru protectia cabestanului contra suprasarcinii (peste capacitatea de 1.000 kg).
* Mecanismul  cu angrenaj cilindric cu dantura inclinata la treapta 1, asigura un mers foarte silentios. Prin ungere cu unsoare consistenta poate fi utilizat în orice pozitie.
* Frana cu discuri, actionata prin presiunea arcului este integrata in motor si asigura mentinerea in siguranta a sarcinii chiar si în situatia intreruperii curentului electric.
* Tamburul de cablu, in executia standard, in executie neteda.
* Dispozitivul de infasurare a cablului integrat în tambur permite infasurarea in mai multe straturi, fara deteriorarea cablului.
* Comanda directa ca echipament standard.
* Oprirea sigura a cabestanului in caz de urgenta prin actionarea tastei urgenta-oprire, integrata in comutatorul de comanda.

Optional

* Diferite variante de tamburi,de ex. prelungiti pentru a prelua o lungime mai mare de cablu, canelati pentru o mai buna conducere a cablului, cu perete despartitor si o a doua fixare a cablului pentr lucrul simultan cu doua cabluri.
* Intrerupator final pentru limitarea cursei cablului în ambele directii.
* Motor curent alternativ 230 V,50 Hz, pentru utilizarea mobila a cabestanului.    
* Comanda prin taster suspendat , inclusiv intrerupator de comanda cu tasta alarma-oprire, precum si 2 m de conducta de comanda.
* Comanda de protectie cu tensiunea de comanda de 42V, la utilizarea unui comutator de terminare a functionarii sau de cablu destins.
* Comutator de cablu destins pentru oprirea automata a cabestanului in caz de slabire a fortei de tractiune a cablului, de ex. la asezarea sarcinii.
* Convertizor.de frecventa pentru reglarea fara trepte a vitezei.

© Copyright 2011 acmes. All rights reserved