Idei care ridica!

Model Yalelift ITP
Capacităţi de ridicare de la 500 - 5.000 kg

Model Yalelift ITG
Capacităţi de ridicare de la 500 - 5.000 kg

Combinarea palanului Yalelift 360 cu un cărucior de rulare manual având o înălţime constructivă foarte redusă permite o şi mai multă flexibilitate în utilizarea lui Yalelift 360.

Toate aparatele din această serie constructivă, cu capacitatea de ridicare de până la 3.000 kg sunt realizate cu un singur rand de lanţ, gabaritul de construcţie (dimensiunea  A  a cârligului) fiind astfel şi mai mult redus. În felul acesta il puteţi folosi în mod optim şi in spatii cu înălţimile joase.
Căruciorul de rulare manual este reglabil pentru un domeniu larg de grinzi şi profile (de ex.: INP, IPE, IPB). În concordanţă cu flanşa grinzii, adaptarea până la 300 mm nu este complicată.
Rolele de rulare sunt apte pentru o înclinare maximă a flanşei grinzii de 14 % (DIN 1025, Partea I), caracteristicele lor de rulare optimă fiind garantate prin rulmenţii cu bile capsulaţi şi gresaţi pe lungă durată.
Asigurarea împotriva basculării şi reazemele pentru cazul de deteriorare a roţii sunt dotări de serie.
O reechipare ulterioară a palanului Yalelift 360 pentru a-l transforma în Yalelift IT cu un cărucior de rulare integrat, este oricând posibilă, fără nici-o problemă.

© Copyright 2011 acmes. All rights reserved