Idei care ridica!

Modelul Yalelift LHP
Capacităţi de ridicare de la 500 - 10.000 kg

Modelul Yalelift LHG
Capacităţi de ridicare de la 500 - 10.000 kg

Palanul cu roţi dinţate cilindrice Model Yalelift LH cu un cărucior de rulare integrat, într-o soluţie constructivă scurtă, reprezintă dezvoltarea consecventă în continuare a palanului Yalelift IT. Peste tot unde intervine o dimensiune de construcţie şi mai mică, Yalelift IT se recomandă pentru utilizare.

Articulaţia şi ghidajul de lanţ special dezvoltate fac posibilă ridicarea şi mai sus, sub grindă,  a cârligului de sarcină şi a gâtului său de reazem inferior, lateral, lângă aparat.
Prin cuplarea fixă a palanului inovativ Yalelift LH cu un cărucior de rulare manual se procedează la fel ca şi în cazul aceluiaşi cărucior care este deja utilizat în Yalelift IT.
Toate aparatele din această serie constructivă, cu capacitatea de ridicare de până la 3.000 kg sunt realizate cu un singur rand de lanţ.
Bine verificat  permite montajul simplu şi rapid prin piuliţe de reglaj.
Varianta constructivă joasă a palanului Yalelift IT este reglabilă pentru un domeniu larg de grinzi precum şi pentru diferite profile (de ex.: INP, IPE, IPB).
Rolele de rulare sunt apte pentru o înclinare maximă a flanşei grinzii de 14 % (DIN 1025, Partea I).
Rolele de rulare cu rulmenţii cu bile capsulati, gresat pentru lungă durată permit, caracteristici de rulare optime.
Asigurarea împotriva basculării şi reazemele pentru cazul de deteriorare a roţii sunt dotări de serie.
Adaptarea căruciorului de rulare este oferită prin execuţii pentru două domenii de grinzi, domeniul A (standard) pînă la o lăţime de flanşă a grinzii de 180 mm (acoperă până la cca. 80% din lăţimile de grindă). O readaptare pentru domeniul B, până la 300 mm este posibilă fără probleme.
Este evident că reechiparea palanului Yalelift 360 pentru a-l transforma în Yalelift LH nu reprezintă o problemă.

© Copyright 2011 acmes. All rights reserved