Idei care ridica!

Palane Yale cu lanţ, electrice şi pneumatice
Informaţii tehnice

Palanele noastre cu lanţ conving prin design-ul lor compact şi elegant, prin greutatea lor proprie redusă şi prin execuţia lor robustă.

O roată de lanţ de sarcină fabricată cu precizie şi durificată pentru utilizare, perfect pusă în concordanţă cu lanţul de sarcină, o transmisie cu roţi dinţate călite, învârtindu-se în baie de ulei, precum şi cu lagăre pe rulmenţi cu bile de înaltă calitate, capsulate, concură la un mers liniştit, cu nivel de zgomot redus.

Cuplajul cu fricţiune încorporat, asigurând protecţia la suprasarcină este uşor de reglat şi nu necesită întreţinere. El acţionează şi ca dispozitiv de oprire în caz de necesitate la capăt de cursă, pentru poziţiile cea mai ridicată şi cea mai coborâtă ale cârligului. Întrerupătorul de comandă are alocată, în serie, o tastă NOT-HALT (oprire în caz de pericol).

Cârligele de suspendare şi de ridicare forjate dintr-un oţel de îmbunătăţire, rezistent la îmbătrânire, se deschid la suprasarcină fără să se rupă.

Pe lăngă execuţia staţionară (suspendare cu cârlig) sunt livrabile şi mecanisme de deplasare ca mecanisme de rulare pe role, cu cabestan sau electrice.

Mecanismele de rulare sunt conforme pentru toate profilele de grindă - INP, IPE şi IPB - uzuale în comerţ. Prin cuplarea foarte scurtă a mecanismului de rulare la mecanismul de ridicat s-a obţinut o înălţime constructivă optima. Mecanismele de rulare electrice sunt prevăzute cu o transmisie melcată cu autofrânare. Lanţurile din oţel rotund de înaltă rezistenţă, cu suprafaţa protejată, corespund standardelor şi normelor, respectiv prescripţiilor naţionale şi internaţionale în vigoare, în prezent (EN 818).

Fiecare palan electric se testează în fabrică, cu suprasarcină şi este livrat cu un Certificat de testare având indicat numărul de serie şi cu Instrucţiunile de exploatare în care este integrată Declaraţie de conformitate CE.

© Copyright 2011 acmes. All rights reserved