Idei care ridica!

Tirfoare Yaletrac

Informatii tehnice

Executie si echipare

* Carcasa este executata în constructie compacta din aliaje de aluminiu de inalta rezistenta ceea ce permite o greutate proprie redusa.Stabilitatea este asigurata printr-un suport neted, atat    pentru lucrul în pozitie orizontala, cat si în cea verticala.
* Parghia pentru avansul cablului  si cea pentru retragerea acestuia se afla în acelasi plan  ceea ce permite constructia compacta si asigura un flux centric al fortei.
* Protectia contra suprasarcinii se efectuiaza cu ajutorul unui cui de forfecare ce se afla în parghia de avans.În manerul parghiei de mana se afla cuie de rezerva care pot fi inlocuite sub sarcina completa, adica fara descarcarea cablului.

* Actionarea simpla a parghiei de deschidere a falcilor clemei permite introducerea fara  dificultate a cablului.
* Cablu de otel special cu insertie de otel si 6 toroane, din care unul colorat, - presat la un capat cu un carlig de siguranta, iar la celalt capat ascutit, în vederea introducerii cu usurinta a cablului.
* Perechile paralele de falci de clema de mare suprafata, rezistente la uzura protejeaza cablul printr-o incarcare uniforma a suprafetei.Marimea mare a cursei are ca urmare o viteza mare de lucru.
* Orificiul de la marginea superioara a carcasei permite o curatire usoara si rapida a echipamentului care se realizeaza cu un jet de apa, dupa care se greseaza cu ulei de  motor, - si Yaletrac este iarasi pregatit pentru functionare.

© Copyright 2011 acmes. All rights reserved