Idei care ridica!

Yalehandy

Capacitate: 250  500 kg.

Acest echipament de ridicare din tabla de otel este  cel mai mic si mai usor din echipamentele noastre multifunctionale pentru utilizarea profesionala in domeniul sarcinilor celor mai mici.Datorita multiplelor posibilitati de utilizare, de ex. in industrie, in atelierele mestesugaresti sau in domeniul service-ului, acest nou echipament este indispensabil.

Caracteristici calitative
- Constructia capsulataprotejeaza elementele din interior contra prafului.
- Parghia de mana scurta si ergonomica cu maner de cauciuc permite o desrvire usoara a echipamentului.
- Cuplarea libera a lanturilor executata in fabricatia de serie pentru legarea rapida, respectiv trecerea lantului de sarcina in ambele directii.
- Carligele forjate din otel de imbunatatire rezistent la imbatranire, se deschid la suprasarcina fara sa se rupa.Carligele prevazute cu etriere de siguranta robuste se pot roti la 360°.
- Toate componentele franei contra presiunii sarcinii sunt executate din materiale de inalta calitate si prevazute cu protectie anticoroziva.
- Lantul Gall cu sprafata protejata (zincat), corespunzator tuturor normelor si prescriptiilor nationale si internationale in vigoare.
Fiecare echipament multifunctional de verifica in fabrica la suprasarcina si se livreaza cu un certificat de verificare cu indicarea numarului seriei si un manual de utilizare cu declaratie de conformitate UE integrata.
- Greutatea proprie extrem de redusa si constructia deosebit de compacta permit utilizarea in conditii limitate de spatiu.

© Copyright 2011 acmes. All rights reserved